vineri, 21 septembrie 2012

Fie Doamne mila ta spre noi

O compozitie speciala mai veche dedicata bisericii boteanu, pe care o vad de la fereastra si corul ei barbatesc.

miercuri, 19 septembrie 2012

Cat Power - Wonderwall

Cred foarte mult in puterea de evidenta a coverului. In elocventa lui. Azi am vazut o reinterpretare a unei poezii pe care o stiam de 2 ani. Si a fost o revelatie. Alta persoana a spus-o cu totul altfel. Dupa ce am dat pe net de coverul Yaelei Naim la Toxicul lui Britney, care m-a incitat un pic, am cautat mult pana sa gasesc ceva care sa ma multumesca. Cat Power, intamplator tot cu un cover, are avantajul ca si-a ales un original mai ofertant de la Oasis. Deasemenea am ramas vrajit de israelianca Smadar Akrai, participanta si la Cerbul de aur, dar n-am vrut sa transform postul intr-un studiu despre cover-uri. Asadar winner.. cat.

marți, 18 septembrie 2012

Too soft - Eskimo

a inceput si la noi sa ninga. la noi in finlanda. proviziile de tuica finlandeza sunt la locul lor. blana de urs e un pic cam groasa insa bine macar ca nu mai miroase. la deal transpiri, la vale.. eh, ca la vale.

vineri, 14 septembrie 2012

otis taylor - open this bars


joi, 13 septembrie 2012

el pele, vicente amigo - music: alberto iglesias (soundtrack Hable con ella - Pedro Almodovar)

la quiero a morir - el puchero del hortelano

o declaratie de dragoste mai pe genul ragusit dar senzual pana la urma fiecare declara asa cum poate, asa cum a trait, asa cum a fost predefinit cultural - asa cum e si sanatos sa fie; uneori nu putem sau pur si simplu nu vrem sa ne schimbam, sa fim altfel, ca ceilalti, si dac-am incerca oare la ce-ar ajuta, am pierde pana si bruma de autenticitate si sarm ce ne mai ramane, am fi falsi si fazi

luni, 10 septembrie 2012

tribe - piers faccini

all they want is a home away from home... cine sa mai inteleaga?!...

marți, 4 septembrie 2012

Anthony and the johnsons - Hope there's someone

translatia o fac imediat intr-un camp cu porumb, inconjurat de padure.. e un dead-end al campiei, inconjurat de codru in care misuna caprioare.. pamantul e ne-udat si zgarie.. iar unde nu poate ajunge tractorul, iarba a crescut in brazde pana peste genunchi..

luni, 3 septembrie 2012

i miss you - kimya dawson

duminică, 2 septembrie 2012

return to africa - armand amar

o muzica din alta lume... mai precis, din Algeria