duminică, 25 august 2013

Zoe Keating - Optimist



La inceput te intrebi unde dumnezeu e optimismul, ca e de o gravitate imensa. Incet-incet am inteles, ca nu degeaba e duala lumea materiala! O intreaga filozofie melodia asta, sau cel putin eu asa o percep, asta-i frecventa mea actuala. Despre linii de destin si schimbarea lor constienta. Despre iesirea din minte si conexiunea cu Sinele.

3 comentarii:

Cata O spunea...

oau.. ma refer la comentariu.. n-am nimic de zis despre muzica.. o ascult acum.. e frumoasa, si e sincera.. mi-as dori si eu sa ma pot exprima printr-o compozitie proprie.. si hei, nu e prea tarziu.. cat despre sine, sau Sine asa cum l-ai ortografiat tu, lucrurile sunt ceva mai inspaimantatoare pentru mine decat par la prima vedere.. eu am constatat (azi, nu demult, gandindu-ma la niste momente din scoala, de care m-am distantat oarecum), ca noi de fapt cautam calea cea mai usoara, fugind de acest Sine, pe care il descoperim accidental doar cu ajutorul celorlalti, sau mai bine zis "datorita" pretentiilor celorlalti si rigoriilor lor si zidurilor lor ( ca tot e la moda sa vorbim de ziduri ) insurmontabile uneori.. asa cum pe fata asta a provocat-o copilul ei. asadar, whoose my challange? si cine sunt eu? .. partea proasta e atunci cand afli cate ceva despre cine esti.. despre cat de ticalos poti fi, sau jalnic.. iti mai raman putine chestii de facut.. sa respiri poate, ca de compus nu mai ai pentru cine.. oricum, ce sa zic, traiasca sinceritatea. jos falsul optimism.

Ema spunea...

optimismul asta tre sa tasneasca din ceva; de ce si cum ai fi optimist daca ti-ar fi bine?! esti optimist tocmai fiindca nu ti-e bine si speri ca-ti va fi

Cata O : iti mai ramane sa faci pace cu tine, asta-i mare lucru

Len spunea...

:) Dar cand esti ancorat in Sine nu judeci, nici pe altii, nici pe tine, asa ca nu te vezi nici jalnic, nici ticalos. Doar te observi si da, respiri, si simti o pace, o lumina si o nemurire netulburate. Si detasandu-te nu mai joci niciun rol si nu mai porti nicio masca si nu mai esti nici Victima, nici Calau, nici Salvator. Doar esti. Atat simti si iti este de ajuns. Cine esti? :) Oricine vrei sa fii. Esti Potential pur. In Sine, in identitatea ta profunda, exista o putere nelimitata de creatie. Ai puterea de a fi tu dincolo de ceilalti!

Trimiteți un comentariu