duminică, 15 septembrie 2013

Suie Paparude - Ia-te de mana



A trebuit sa-mi dau volumul tare ca sa prind mesajul; noroc ca am vecini empatici, care ciulesc urechile la ce se intampla in jur. :) Șuii ăștia chiar au reusit sa imi mentina buna dispozitie! Din nou, un material relevant despre Sinele cu ”S” mare, una din recentele mele preocupari.

Ia-te de mana si scoate-te in lume,
Divinitatea a creat dar nu a terminat,
Ceva de demonstrat avem, fiecare are ceva de spus,
Ceva de aratat,
Distruge acolo unde vezi tipare,
Unde vezi limite, distruge-n continuare,
Esti mai mult decat om, mai mult decat vorbe,
Inchide-ti privirea, ochiul mintii tale vede,
Inchide gestul, trimite ideea,
Anuleaza gandul, incepe Odiseea,
Trimite pace, trimite iubire,
Esti mai mult decat ce-a spus televizorul intr-o stire,
Poti face mai mult decat ai fost invatat,
Si-atunci incepi sa cauti peste tot rezultat,
Nestiind de-unde o sa-nceapa,
Ceva Ii sopteste si-ï arata.

3 comentarii:

Cata O spunea...

yoga pt toti..
of, sunt antielectronic iar..
nici sinele nu e cu s mare, acum habar n-am ce intelegi tu prin Sine, dar sinele meu e gramatical cel putin cu s mic :))

e vorba de sanatate, de normalitate.. sigur ca trebuie sa crezi in Sine dar pe de alta parte sunt atatea alte lucruri de facut.. precum Celalalt. caci, daca e sa ne revendicam din crestinism, de El trebuie sa avem grija, nu de Eu. si atentie, nici de ea.. :)
de aia si blogul se numeste pt muzica cu litere mici.. nu cu mari, ca nu suntem o secta, desi aratam ca una..

astept sa fiu luminat, sau iluminat. deocamdata folosesc Becul. sfantul Bec de 100. atentie, nu economic. ne-economic, daca vrei..

Len spunea...

amin! Cu a mic. Like vibrations cure like vibrations. :) Nici nu conteaza ce inteleg eu prin Sine, ca nu inteleg la nivel mental si rational si nu stiu inca sa fac conversia prea bine, dar observ ca al meu nu numai ca nu tine cont de gramatica, e un Sine analfabet si nici ca-i pasa. :) Si cred, si fac, traind simultan in doua planuri. In A FI si in A FACE. Oricare Celalalt e tot Eu, pana la urma, pentru ca suntem unul desi suntem multi, iar eu incep cu mine pentru ca daca nu fac in mine curat mai intai, risc sa... nu il ajut pe Celalalt. Cu c mic, cu C mare, oricum ar fi el. Si ce te faci daca Celalalt nu vrea sa-l ajuti? Pentru ca nu are nevoie de ajutorul tau? Si cum stii tu sa-l ajuti, daca singur esti franjuri, varza si praf, cu sufletul intors pe dos?

Dar asta e iluminarea mea, fiecare cu a lui. :) Suna egoist pentru ca asa am fost invatati sa interpretam.

Cata O spunea...

poate ca nu stie ca are nevoie de ajutorul tau, poate s-a plictisit.. poate trebuie sa-i spui tu.. nu stiu.. iar asta cu ce am fost invatati.. !>!> n-am prins-o..

Trimiteți un comentariu