duminică, 13 octombrie 2013

Jessie Ware - Wildest Moments


7 comentarii:

Ema spunea...

sa stii ca nu a fost atat de rea pe cat ma asteptam, chiar a curs "melodios" as putea spune... :D

Len spunea...

Hihi... ai inceput sa-ti creezi reflexe. Fara asteptari, da-le foc, pur si simplu!

Ema spunea...

:))) am inceput? eu as zice numai din astea traiesc, sunt plina de reflexe si de asteptari - tot ce fac sau aproape tot se traduce in conventii pe care am invatat sa le decodific si codific... originalitatea nu e si nu va fi la mine si asta e marea durere, ca sa o pot recunoaste ca fiind originalitate deja trebuie sa decodific ceva invatat si pac a murit originalitatea... pentru ca un lucru cu adevarat original am fi incapabili sa-l recunoastem... deci ce sa zic, astept un geniu sa sparga codurile si apoi eu sa invat cuminte o noua particica de cod... si sa ma uit cu admiratie cum cutare regizor monteaza spectacole fara sa citeasca textul pentru ca apoi o a doua persoana facand acelasi lucru sa nu mai aiba mai nimic original... in fine, am luat-o pe campii! deci reflexe, asteptari veniti la mine :)

Busu spunea...

Vai cat imi place asta si nu stiam de unde sa o iau :) Am crezut ca sunt tipele de la Haim initial, dar ele nu aveau nimic care sa sune asa.

Foarte '80ish .. place! Doar de atunci suntem noi, majoritatea de pe blog :)

Cata O spunea...

nu e rea.. exista si un echivalent romanesc.. "Supararea cand imi vine.. rup camasa de pe mine" cum mi-a zis mie un prof de electrotehnica cand l-am surprins pozitiv la o restanta

Cata O spunea...

@Adi
eu sunt 90sh

Busu spunea...

:):) actualish !

Trimiteți un comentariu