sâmbătă, 5 octombrie 2013

Lil Wayne ft. Bruno Mars - MirrorPoftim combinatie, Ema! Bruno Mars si Lil Wayne, extraordinar! Tot niste lalaiti, ma ierti, dar Wayne mai masculinizeaza putin sunetul diafan al lui Mars. In viziunea mea (actuala), au si astia rostul lor, pare-mi-se. Sau?

1 comentarii:

Cata O spunea...

cu totii trecem printr-o faza mai comerciala. e ok. sigur ca sound-ul asta e foarte prelucrat, si te invaluie asa ca o mama. dar e o mama surogat. efectul se duce repede. e in zona senzatiilor. recomand cu caldura zona mai difuza a misticului, intutiei si simtirii, decat cea a senzorialului si gandirii.. caci de fapt ce sunt sentimentele si intuitia decat stratificarea in timp a gandirii si simtirii.. totul e sa invatam ceva din experientele noastre.

de exemplu azi am zis ca ma duc la film. filmul la un festival. dar nu am vrut sa merg singur. dupa ce am sunat cativa prieteni, unul singur era cat de cat liber, dar el mergea la un block-buster de la mall. i-am spus, draga, as merge la un film mai cult. ce am ales? sa scriu pe acest blog. si nu regret nici un moment.

Trimiteți un comentariu