luni, 9 decembrie 2013

Karmin - Acapella


Ce vrea sa zica cu "I’mma do it acapella", are cineva idee, ca ma depaseste? Ca si restul versurilor, dar are ritm si e buna de exersat dansul pe tocuri. :)

Used to be a baby, used to be a lady...

1 comentarii:

Cata O spunea...

o forma prescurtata de viitor? lipseste "going to".. ca feeling general ideea e ca acapella asta e finalul solo a unei povesti de dragoste cu un bastan care a fost marlan. dar e mult mai mult de fapt, ca totul porneste din cei 7 ani de acasa, in care ea s-a trainuit bine din pacate , vorba romanului, SOCOTEALA de acasa nu se potriveste cu cea de mai tarziu. Personal eu admir acesti surviveri post-traumatizati, desi e clar ca trebuisa vbesti limba lor, daca vrei sa te intelgi cu ei, which is bad, e ca si cum ai vorbi cu buni' despre viata, which is useless. , ii admir , ziceam, ca au un soi de fir calauzitor, chiar daca e subtire si se rupe pe alocuri, ca o bacnota de hartie. iar iiclipul asta face ca o mana ruptavsa para ca o raceala usoara.
as fi facut un mash-up video cu maroon5-one more night, postat imediat dupa asta, cu boxorul ala batut, sau cu un film cu batai sau cu tigani fara dinti, sau cu stalin sau hitler. asta e. hitler.

Trimiteți un comentariu