luni, 16 decembrie 2013

Katy Perry - Unconditionally


8 comentarii:

Busu spunea...

nuuu, hai mai Len nu asta :)))

Len spunea...

Aaa, am inteles, tu o preferi pe Miley. ;) Iti suna siropos, sau de ce nuuu?! Pentru mine a rasunat intr-un moment cand a sunat potrivit si a bucurie nestavilita.

Busu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Busu spunea...

(am editat ca mancasem 2 litere) pai pentru ca in urechea mea suna si plat si siropos si nerealist (mai bine canta despre renii mosului) .. poate s-a mulat momentului, nu zic, dar de la tine intotdeauna au venit melodii memorabile si mai niciodata chestii atat de .. comune.

Len spunea...

Ooo, vai, ce dezamagiiiireeee...Pai, mie inca imi place totul, iar in tot intra si comunul... :) Poate suna si plat, si comun si mai ales nerealist, ai dreptate. Dar poate suna, culmea, si neobisnuit, si nou, si extrem de realist. Pentru mine. ;) Acum. Bine, de iubire neconditionata trebuie sa ai parte pana la 8 ani, de la parinti, dupa aia cam aleluia, daca nu ti-o fabrici singur in fantana proprie. Dar si-asa! Ador melodia si nu intentionez sa ma scuz pentru asta.

Busu spunea...

ai pus punctul pe "i" .. melodia ramane slabuta, ce-ai fabricat tu pe langa ea ii da valoare, tie :)

si fara scuze, ce-or fi alea ?

Cata O spunea...

seamana un pic cu Wrecking Ball.. ceea ce e bine :) , dar "unconditionally" e cel mai prost cuvant ales vreodata pentru un cantec.. nu are nici macar savoarea lui "snakes on a plane", dar este totusi surrealist.. interesanta incercarea de a sari de la ideea de dragoste neconditionata, o idee dealtfel uitata de multi, la cea de abuz neconditionat.. pana la urma, nu-i asa.. toata viata suntem abuzati neconditionat.. din asta e facuta viata, care vine ca un wrecking ball peste noi, fragili crescuti in iubire neconditionata...

cred ca interesant ar fi si abuzul conditionat, chiar daca mai putin poetic desigur.. de exemplu. esti rau, iti dau o palma, ma jignesti, te scuip, ma folosesti, te dau cu capul de toti peretii.

la un alt nivel, esti elev, ma pis pe tine, esti profesor, ma pis pe tine, esti coleg de serviciu, ma pis pe tine, esti sef, ma pis pe tine, esti angajat, jet, ai pierdut la concurs, ma pis pe tine.

in alta ordine de idei, esti slab, ma pis pe tine, esti puternic, as vrea sa ma pis pe tine, esti uman, ma pis pe tine, esti robotic, scurtcircuit.

dar abuzuri neconditionate sunt de fapt putine, imi aduc aminte doar de portocala mecanica, unde apareau niste hooligani, sau de filmele proaste de la TV, care ma abuzeaza pe mine zilnic.

Busu spunea...

John a dus discutia, ca de obicei, la nivelul urmator ! :)))

Trimiteți un comentariu