joi, 31 octombrie 2013

Bastille - Pompeii (live at british museum)

Pentru ca atunci cand esti bun iti permiti si iti sunt permise si astfel de arogante :)

miercuri, 30 octombrie 2013

Rudimental - "Feel The Love" ft. John Newman

Baiatul asta (John Newman) are o voce pe care sigur ati remarcat-o. Daca o pui si pe ritm, deja nu mai ai cum sa-i rezisti, energia se acumuleaza si se elibereaza in dans, skiat, alergat, sofat, tricotat .. alegeti ce va place voua. Eu aleg sofatul, in drum spre casa :) [lster edit ]Si pentru ca a mai fost, sa incercam o varianta noua!

mmpsuf - The Sailors


Incercati si varianta neremixata, rogu-va, cand aveti timp. Eu ma dau in vant dupa sunetele de la inceput, ca un cor de cicade vara, in Franta. Nu am reusit sa o copiez aici de pe Youtube, dar exista, stiu ca exista in biblioteca de acolo. Lituania. A auzit cineva de ei pana acum? Cum sa fii dezamagit de muzica din 2013?! E plina piata, e plina galaxia de comori muzicale, si apar mereu altele si altele, care mai de care mai stralucitoare. Nu uita nimeni de clasicele bijuterii, de perlele care vor da mereu bine la orice tinuta, dar din cand in cand... nu va amuza sa va agatati la gat un simpatic inel, poate si stramb, de cele mai multe ori stramb, poate si rupt, poate chiar ruginit, din sarma zincata?

marți, 29 octombrie 2013

Newton Faulkner - Teardrop


"A iubi inseamna a te recunoaste in altcineva. Iubirea face lumea mai putin lumeasca, mai putin densa, mai transparenta fata de dimensiunea divina, fata de lumina constiintei insasi".
 
(De-ale lui Eckhart Tolle)
 

luni, 28 octombrie 2013

The Killers - Shot At The Night

Daca vreodata va pierdeti increderea in muzica din prezent (2013), cautati Killers. Meserie pana la ultimul acord.

Max Konyi - White Walk

Va recomand s-o luati cu voi in buzunar cand stati la cozi, in special la cele de la Politie sau Administratia Financiara. E un portal catre alta dimensiune, care te poate feri de spume, sau macar, macar spumele pe care ajungi sa le faci vor fi mai muzicale si de o suta de ori mai simpatice! :)



Si piesa mai merge folosita  si ca fond pentru meditatie; cred ca e si ideea ei, de white walk, cand o iei la pas si umbli, umbli, umbli ratacitor kilometri intregi, fara oprire, pana ti se deconecteaza mintea si nu mai auzi in cap murmurul gandurilor de peste zi.

Directia 5 & Raluka - Astazi e luni


ATB - Renegade


Tocmai am primit dedicatia asta si nu pot sa n-o impartasesc lumii intregi! Astept cu rabdare comentariile tale, John, ca era realmente sa mor de ras citind ultimele creatii. :)) And have an amazing 44th week, babies!

duminică, 27 octombrie 2013

Little Tybee - For Distant Viewing


vineri, 25 octombrie 2013

Sixto - To whom it may concern

miercuri, 23 octombrie 2013

mmpsuf - The Rooms


Bobby McFerrin - Improvisation

Cand ai o zi din aceea de plumb, in care atarni cu greu pe strazi, alergand in contratimp, nezen, negen, nelen, cu inima ravasita de ganduri si refrene ale mintii, ar fi nemaipomenit, ar fi salvator, ar fi vindecator sa poti sa faci... asa ceva! Si poti, poti. Sigur ca poti.
Love at fist hearing :)

Jean Moscopol - Da-mi gurita s-o sarut

cu totul in sens cu toate ce sunt si au fost...

marți, 22 octombrie 2013

La multi ani, Len !

Gasesc melodia asta foarte reprezentativa pentru (noua ta) prezenta pe blog. Ai indus o mobilizare generala, cu inepuizabil material excelent - ca prada generaoasa a unui "heist" executat fara cusur. Si pentru ca azi este ziua ta, (let's) party "like the ceiling can't hold us!"

Signe Tollefsen - Down by the Water


luni, 21 octombrie 2013

Nick Hollywood - Deep Henderson



Ziceti voi daca nu va da gata piesa asta?

Hjaltalin - STAY BY YOU

Mi-a fost imposibil sa inteleg ce a fost cu toata imbulzeala pe strazi si prin magazine azi, in preacinstita zi de luni (desi am facut parte din multime si eu nu aveam niciun scop maret). Am avut nevoie de ceva linistitor, ca un ceai de busuioc cu ghimbir la ceas de seara...

vineri, 18 octombrie 2013

freudentanz - roedelius

we keep on - embryo

si totusi... anii 70... :D

Phonique - Feel what you want to Feel


marți, 15 octombrie 2013

if i be wrong - wolf larsen

si daca totusi gresim? cum reusim sa traim in greseala cand stim ca nu ne asteapta decat neantul?

the last goodbye - the kills

offf ce sa-ti dau eu tie Len? ar trebui ceva electric, dupa cum imi electrizezi tu creierul adesea... dar cum deh cadourile-mi place sa ma reprezinte si pe mine, omul care le ofer si in acelasi timp pe cel care le primeste si daca se poate si imaginea lui despre el si imaginea mea despre el si imaginea ideala a ceea ce as crede ca trebuie si tot asa, iata ca am ajuns la asta :))))

Alt-J - Breezeblocks

M-a ametit atat de tare, ca m-am hotarat sa incep ziua cu ea!

luni, 14 octombrie 2013

tabula rasa - arvo part

Symphony of Science - We are All Connected

:) And yes, indeed, we are, we are...

Save Rock and Roll: The Young Blood Chronicles - "My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)" starring 2 Chainz - Part 1 of 11

Light em up, up, light em up, up, I'm a fiiiiiireeee!

duminică, 13 octombrie 2013

Stephen Swartz - Bulet Train

Oooo, daaaa! O duminica activa si voua!

Jessie Ware - Wildest Moments


sâmbătă, 12 octombrie 2013

Maximilian - Zbor cu parapanta


parfum de gitane - anouar brahem

de pe vremea cand vlad si busu erau o continua sursa de inspiratie muzicala...

lighthouse - patrick watson

gandindu-ma la luminile care ne ghideaza pasii... mai mici, mai mari, palpainde sau fluorescente, oricum ar fi ele... si la noua lumina din viata Dinei

vineri, 11 octombrie 2013

Air - Playground Love


miercuri, 9 octombrie 2013

please be happy - breathless

marți, 8 octombrie 2013

Joan Baez - Concert BBC

m-am hotarat sa purific acest blog, si sa-l sfintesc un pic de demonii care am vazut ca apar in voi cu aceasta ioana dark :) a muzicii. este muzica pe care eu m-am unit cu Domnul. cruciulite prin case, dragii mei. peste tot. initiez si eticheta .. stai cum s-o numesc.. slow-music, nu merge, in fine.. "concert"

luni, 7 octombrie 2013

Greu de scos din cap, o combinatie intre Florence si electronica nordica, va rezulta cineva din .. Noua Zeelanda. 17 ani...

early to bed - morphine

cum, deja dormiti?! cum ramane cu viata de noapte?

duminică, 6 octombrie 2013

you look like rain - morphine

pentru o continuare, chiar si cu morfina, chiar si cu ploaie... si pentru cei ce reusesc chiar si astfel...

Passenger - Let Her Go


     Doamne, pesemne ca am devenit lalaitiofila. Ori mi se par toti acum la fel de soprani si lenesi? Piesa asta s-a dat anul asta prea des la radio, nu suna rau deloc, e buna de pus pe rana, asa ca o lipesc si pe ea aici, ca o binemeritata echilibrare dupa "tentatiile" precedente. Din nou, dependente, dependente, programe din subconstient care ies la lumina cand ti-e lumea mai draga, dar sunt ale tale si da, au farmecul lor, ca altfel n-ai mai avea nicio traire...

Kim Cesarion - Undressed

 




Tot la sectiunea Lalaiti s-a remarcat si acest suedez adorabil, ce-i in gusa, si-n capusa, care nu isi pierde timpul prea mult cu ritualurile subtile de imperechere, ci te invita simplu si direct, daca i se pare ca esti "ä little lonely", sa "get undressed", motivand, la fel de simplu, ca "I want to see you naked". Nu stiu inca de ce imi place, dar imi place. Imi cer scuze tuturor daca am sarit calul cumva!

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror



Poftim combinatie, Ema! Bruno Mars si Lil Wayne, extraordinar! Tot niste lalaiti, ma ierti, dar Wayne mai masculinizeaza putin sunetul diafan al lui Mars. In viziunea mea (actuala), au si astia rostul lor, pare-mi-se. Sau?

Evolutia muzicii usoare romanesti :)


Acuma sper ca nu e vreun scortos printre noi care sa se simta... bumbicat.

joi, 3 octombrie 2013

K-lu - Aur avem

Kelly Rowland - Motivation (Explicit) ft. Lil Wayne


Asta pentru cei carora li s-a parut ca azi a fost vineri si care se vor trezi maine cu un chef minuscul de mers la serviciu. Inca un mic efort si gata, weekendul e dupa colt!

in the sun - she & him

blue sky - he & she

miercuri, 2 octombrie 2013

Nadya Golski - Woipa Woipa


Da' tiganii... Da''tiganii!

che la luna mezzo mare - louis prima

italienii astia, bata-i norocu'

marți, 1 octombrie 2013

First Aid Kit - Winter is All OverYou


Bruno Mars - Treasure



Ah, era sa uit. Mie imi place si asta a lui BM. Am aflat si eu de existenta lui relativ recent si recunosc ca ma da putin peste cap. Cineva l-a intrebat de ce e asa eclectic. Replica a fost: "I listen to a lot of music, and I want to have the freedom and luxury to walk into a studio and say, 'Today I want to do a hip-hop, R&B, soul or rock record." (Bruno Mars)

Michael Levy - Hurrian Hymn no. 6