luni, 10 februarie 2014

Manowar - Warriors of the world united

Nu e de mirare ca a fost in topurile germane mult timp :):):) Iar pentru noi ceilalti, este un mesaj determinant de a ne aduna resursele si a face - impreuna - ce trebuie!

2 comentarii:

Cata O spunea...

are ceva tineresc asa.. cand o ascult, mai ca-mi tresare inima de bucurie, gandindu-ma la farmesele copilariei, la jocul de-a mijoarca, la doom 1 si 2, la wolf 3d si la alte jocuri si jucarii pe care le jucam noi copiii..
acum n-o sa stam sa psihanalizam chiar orice cantec, dar ma bucur ca mi-ai amintiti de ei. dealtfel, daca as putea, as redeveni copil. si pentru ca asta sa nu ramana doar un vis, am si un program in sensul asta. In primul rand, am inceput sa mai dau pe la scoala. Da , o scoala din care am fugit mancand pamantul. Lucrez cu copii intre clasele mici, pana in anul 2 de facultate. Si cu adultii care mai pot fi copii. In al doilea rand, din martie as vrea sa ma inscriu voluntar la concerte, deci s-ar putea sa dau si peste sussemnatii, daca mai exista Nu in ultimul rand, ma simt bine in baruri studentesti. Probabil am alergie la blue collars.. De ce oare nu-mi pot accepta conditia de middle-upper si o prefer pe cea de paria sau pe cea de lux, asta nu pot sa inteleg la mine. De aia unora le par ciudat, sau nelinistit, dar pur si simplu asa sunt...

Busu spunea...

esti pe placul meu, asta e sigur!

Trimiteți un comentariu