duminică, 16 ianuarie 2011

Fréhel -- C'est un mâle & Tel qu'il est

Nu stiu poate imi iau oale in cap dar discutiile confesiv-profunde de dinainte m-au purtat pe cai sinuoase la o alta duduie periculoasa, this time din anées folles, dar cel putin aici nu mai e vizual snobismul..:-PSi pentru cine mai are rabdare...:-)

12 comentarii:

Ema spunea...

pare ca si ea l-a intalnit pe barbatul ala perfect :))) sau l-ai intalnit dumneata? :-P

Ema spunea...

f tari piesele! parfumate

Cata O spunea...

snobism visual ? la ce te referi ?

Cata O spunea...

ah, si au venit excelent dupa anglicismele de mai devreme..

vlad popic spunea...

@Ema : Cu perfectiunea nu m-am intalnit in viata asta, cu atat mai putin in incarnare masculina...:-P Si nici n-o caut, grifonii imaculati ma plictisesc à mort...;;-)

@John : La un comment al Emei la un afis cu duduie periculoasa
http://pentrumuzica.blogspot.com/2011/01/jane-birkin-jane-b-aldona-dvarionaite.html

Cata O spunea...

thx, acum imi dau seama ca graful inter-posturi ar fi foarte greu de facut, din motive subiectivistice

vlad popic spunea...

Voilà, bingo, mon cher ;-)

Liliana spunea...

de ce fericirea si partenerul perfect inseamna imaculare si standard? credeam ca este inutil sa mai spunem asta, cel putin in aceasta formula de blog si bloggeri, desi cam tot ce s-a zis in directia aceea s-a dus...

Ema spunea...

@Lili: get over it

vlad popic spunea...

Pai, cred, pen'ca perfectiunea si fericirea sunt mai degraba evenimente punctuale (recte : momente in timp) decat stari durabile... Adica il apuci pe Dumnezeu de picior (or whatever cum vrem sa-i spunem) dar daca-l tii prea mult apucat uiti ca e el si pac plafonarea, nu ? Sau eu cel putin... probabil m-as plictisi

Si foarte bine ca s-a dus, je pense... Perso, sunt pentru circulatia trairilor... se duce de aici, ajunge pe altundeva, de unde cine stie ce vine, cum cand etc ? :-)

Liliana spunea...

@ema
era o remarca foarte serioasa pe care tineam s-o fac, nu o clasa la dezbaterea noastra...eu nu tin neaparat sa am dreptate si nu vreau sa am ultimul cuvant, cel mult vreau sa inteleaga omul ala ce am vrut sa spun...deci, doar tu trebuie sa mai treci peste, eu te astept aici:)

Cata O spunea...

aaah.. life, beautiful, marvelous !

Trimiteți un comentariu