joi, 19 aprilie 2012

suerte & love is my religion - abed azrie

pentru iubire!
mai ales ca e atata nevoie de ea... in tara natala a acestui artist dar si peste tot in lume unde, iata, oamenii ar putea convietui in buna intelegere si armonie la fel ca muzica lor3 comentarii:

Cata O spunea...

e foarte bun baiatu' in rosu. uite, aici se vede ca stie ce face. ii face placere ce face. si adevarurile alea sunt mari. dar conteaza sa fie ale tale ca sa le poti exprima.

Ema spunea...

pe mine m-a cucerit si timbrul vocii sale plina de poveste si mister
da... niste adevaruri care din pacate de multe ori sunt ascunse ani de zile - ce vedem la televizor si ce e in realitate sunt de multe ori atat de diferite incat poti sice ca-s chiar opuse...
de curand am vazut niste marturii ale unor algerieni despre ce a insemnat colonialismul - e bine sa stim desi cand auzim nu vrem sa mai stim... soldati care loveau cu bocancii copii de 2 ani lasandu-i infirmi, multi oameni dusi la esafod fara a fi facut ceva rau si altele asemenea si asta nu cu mult timp in urma
cine ar putea garanta ca astfel de lucruri nu se intampla in continuare?! si ca vom afla despre ele peste cativa ani... ce lume nebuna!

Cata O spunea...

cred ca ar trebui sa vorbim si despre adevarurile noastre. eu de exemplu ma confrunt in prezent cu individualismul si cu lipsa de comunicare.

in lipsa traditiilor, in societatea de azi primeaza interesele.

Trimiteți un comentariu