duminică, 19 septembrie 2010

AGT results

Sunt constient ca sunt ca o blocatara aproape de pensionare, fana "Dansez pentru tine" (sau, mai rau, "Nora pentru mama") cand tot aduc vorba de "ce s-a mai intamplat" la America's Got Talent, dar "auzi, fată, ce s-a mai intamplat cu Prince Poppycock, fatăăăă!".

Eram convins ca o sa castige. Piers l-a buzzuit in ultima runda (unde concura impotriva a alti 3 finalisti) dar pe buna dreptate, cred. Poppycock nu a mai facut spectacol, doar a cantat si a pozat intr-un print de pe alta lume. Pfff, macar daca ar fi levitat. A facut o alegere neinspirata prin "Nesun dorma" (si nici vocea nu m-a dat pe spate, de data asta). Daca nu ma insel, a cantat-o si Costel Busuioc la un concurs asemanator. I mean, c'mon.. Costel Busuioc. De ce naiba ai canta melodia asta intr-o finala, dupa ce a cantat-o Costel Busuioc? E ca si cum ti-ai cumpara un Maybach in 2010.

Publicul american l-a taxat zdravan, transformandu-l din favorit in perdant. Locul 4 din 4 in finala. Pana si cei de la Fighting Gravity, care nu aveau ce cauta in finala (sunt niste tipi in costume negre care invart niste manechine albe, ffs) l-au depasit.

Impuscandu-se singur in picior, n-a facut decat sa lase primele doua locuri libere pentru Michael Grimm si Jackie Evanco. Aicea, alta anomalie: publicul l-a preferat pe Michael Grimm, desi Jackie mi s-a parut mult mai tare. Poate a pierdut voturi din cauza ca a concurat cu alt cantaret de opera (printre altele), PP.

Iata prestatiile celor 4.









Catalin

PS. ar mai fi ceva. Poppycock a fost, dupa mine, cel mai tare in toate rundele dinaintea finalei. Asta nu a contat deloc odata ajuns acolo. Asta spune multe despre cat de greu este pentru un artist sa ramana "sus", odata ajuns acolo. Un singur pas gresit: un sfat sau o idee proasta, poate un pic de infatuare, o betie sau o tarfa care sa te tina treaz o noapte and "you blew it". Si apoi o iei de la capat. Trebuie sa confirmi de fiecare data.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu