vineri, 19 octombrie 2012

Florence & The Machine - Never let me go

Cioc-cioc! Primiti cu popul baroc?

6 comentarii:

Cata O spunea...

primim primim ! apropo, puisor, mai e putin si ne pregatim de colinde.. iar tu de cozonac ! N-am mai intrat de mult pe blogul tau (sa fie ani).. al tau era cred.. da.. intru acum. Hei, inca mai exista. Arata crud si plin de vitamine. Felicitari.

puisor spunea...

Multumesc! Eu am trisat si am facut cozonac cu mult inaintea colindelor (adica acum vreo 4 zile :D) Unde va duceti sa colindati?

Cata O spunea...

Sa speram ca reusim anul asta sa colindam cate ceva.. de la stat, de la privat.. si facem si noi de o pizza de Craciun :)

serios acum, chiar cred ca o sa initiez un colind in cartier. e atat de practic, si frumos..

puisor spunea...

Inseamna ca ai voce placuta. Voiam sa vin si eu cu o idee legat de asta: sa ne strangem mai multi si sa cantam pe strada intr-un loc intens circulat. Si am putea face asta intr-un oras sau mai multe. Sa fim caravana colindatorilor :) Marea problema ramane insa vocea.

Ema spunea...

mai... pe-aici sunt multi romani care colinda si zau ca lumea s-a cam saturat de ei... dar ne putem colinda reciproc :D

Cata O spunea...

sustin propunerea cu a canta pe strada.. vocea nu conteaza, se regleaza cu timpul.. cei care n-au voce pot folosi instrumente, etc. Am putea incerca si cateva postari pe blog inainte cu muzica stradala.. de fapt, doar daca cautam pe blog gasim.. sper sa pot face asta in weekend

Trimiteți un comentariu