luni, 7 martie 2011

el condor pasa - los incas & simon and garfunkel; o cangaciero - los incas & joan baez

poate cea mai cunoscuta piesa muzicala andina este el condor pasa
aceasta a fost compusa de Daniel Alomía Robles in 1913 si are la baza ritmuri folclorice
cei care au facut-o cunoscuta s-au numit Los Incasulterior celebritatea a venit odata cu versiunea Simon & Garfunkel din 1970o alta piesa cunoscuta marca Los Incasaceeasi piesa cu vocea lui Joan Baezsi cum pare ca am obosit cam tare eu propun sa lasam leapsa sud-americana sa se mai odihneasca nitel si s-o reluam cand ni se va face iar dor de ea :-)
eu sunt mandra de tot ce-am invatat cu ocazia acestei lepse si vreau sa va spun ca atata informatie concentrata n-as fi putut asimila altfel decat in modul placut in care voi ati reusit sa o transmiteti

4 comentarii:

vlad popic spunea...

;;-) Elegant mod de boucler la boucle :-) Intr'un fel visam ca vei afisa prima... la a doua nici nu visam... doar o cantam uneori pe sest...:-p

Totusi, eu mai am de ajuns in patria duminicii, n'am uitat... asa ca ce'ar fi daca din cand in cand ne'am mai trezi, noi restantierii (à bon entendeur...:-P), cu cate un prins de leapsa asa tam-nesam ? :-)) Dar n'o mai dau, deocamdata :-)

dubluadeziv spunea...

el condor...e obligatorie pt. o leapsa sud-americana serioasa; chiar ma intrebam de ce nu a postat.o nimeni pana acum:)

Cata O spunea...

iaute la ea.. sa incheie ea glorios.. baaai, unde te crezi aici, in platou ? ia vezi tu ca nu mor caii cand vor cainii

Cata O spunea...

mi-a placut simon si garfunkel, acesti beavis & butthead ai muzicii sudamericane, desi trebuie sa recunosc, i skimmed through.. oprit mai mult de los incas, decat de echivalentele lor culte.. asta e. ori sunt eu taran, ori viata bate filmul, ori am ramas fara proverbe ca e doua noaptea si s-a inchis la proverbe..

Trimiteți un comentariu