joi, 25 martie 2010

Fugees - killing me softly

unul dintre cantecele pe care le-as canta cap coada fara probleme daca m-ar trezi cineva brusc din somn...
este un cover din cate stiu, Roberta Flake parca era originala
iar Lauryn Hill...de mare exceptie...unde o fi disparut?:)


9 comentarii:

Cata O spunea...

asta-i place lu taica-miu, dar mie mi se pare cam trista.. n-as putea sa spun de ce

Liliana spunea...

funny..:)

Cata O spunea...

ain't it ?

vlad popic spunea...

Da, funny, ce diferenta fata de hitul din 73 al Robertei Flack: http://www.youtube.com/watch?v=-B1wdau8uHU , sau de originalul din 71 al lui Lori Liebermann: http://www.youtube.com/watch?v=MGlGJp3IarQ ... Nu stiu inca exact care-mi place cel mai mult, probabil cel al Robertei Flack...:-)

Cata O spunea...

@Lili
imi retrag cuvintele, nu e trista.. am ascultat-o mai atent si e despre un cantaret.. dar vocea tot e trista. trista fara motiv as putea spune, caci un cantaret aduce veselie, exaltare, orice dar nu.. de ce killing pana la urma? e o exagerare.. dragostea nu e moarte, nu? admiratia nu e depresie.. e un scenariu scris pe dos decat ar trebui.

@vlad
thx for history, dar nu imi place nici o interpretare.. nici Flack (hitul) si nici macar originalul (Lori) iar cand am aflat ca e inspirata de Don McClean.. adio.. sunt convins insa ca pe undeva pe acolo cineva are un cover bun

Liliana spunea...

domnule, eu cred ca ti s-a aplecat de atata tristete (ceea ce e bine) si acum gasesti nod in papura melodiei asteia...:)
muzica, dragostea nu inseamna numai fericire, inseamna uneori si dor, suferinta, rascolire...te mistuie, nu te omoara...

Cata O spunea...

eu nu inteleg, scuza-ma. sunt prea prost ca sa inteleg... adica cum, ea fata tanara, draguta, sa se gandeasca la moarte.. ce, e blackeritza?

Liliana spunea...

este METAFORIC. nu moare nimeni. este exagerarea aia cand treci prin asa ceva...cum sa-ti mai explic?

Cata O spunea...

deci e o exagerare. multumesc

Trimiteți un comentariu