vineri, 24 decembrie 2010

pt cei care nu stiu povestea Craciunului avem un filmulet de prezentare :-)

si dupa colind vine si o urare din zilele noastre :-)

13 comentarii:

vlad popic spunea...

Adorabil ! In cele mai mici detalii ! Si glosa din final ;-)

Liliana spunea...

eu sincer nu am inteles mare lucru si ce mesaj vrea sa transmita...aparea in final ca timpurile se schimba, sentimentele nu

dar pentru asta nu cred ca trebuia transpusa povestea unica, petrecuta intr-un timp unic, in motive atat de hi-techiste

Cata O spunea...

aparent ai dreptate, dar .. tocmai ca povestea trebuie transpusa ca s-o intelegem si noi, nu ? lol. bineinteles ca s-a exagerat, dar povestea a fost intotdeauna transpusa.. asta e realitatea, adica prin africa Isus e negru, in China e chinez.. asta tine mai degraba pentru mine de a fi uman decat de a avea lipsa de imaginatie..

Cata O spunea...

am spus uman ? doamne, cred ca mi s-au incurcat circuitele

Liliana spunea...

nu are nici o legatura adaptarea personajelor biblice la popoare diferite...aici e pura aducere a acelor personaje pe care le cunoastem dintotdeauna in valtoarea facebookului, a netului, ca sa ne dam mari ce am evoluat...daca le adaptau inteligent, poate aveai dreptate, dar aici nu au adaptat nimic; povestea este aceeasi, doar transpusa in alt timp si nu am inteles de ce

Cata O spunea...

pai de obicei cand nu intelegi, e mai bine sa taci din gura.. sau sa spui pur si simplu nu inteleg decat sa iei o pozitie atat de transanta.. si de ce incepi propozitia cu nu ? asa va invata pe voi acolo ? personal nu sunt un mare utilizator de facebook, dar il inteleg suficient incat sa ma transpun in pielea lui facebook. ca doar cand te duci la teatru si o vezi pe Julieta ca se omoara n-o sa zici, aaah, prostii, nimeni nu s-ar omora ca Julietta, asta e o prostie, hai sa mergem acasa.. daca zici asa, a doua oara nu mai vii, inseamna ca nu intelegi fictiunea sau nu vrei sa te transpui in ea. dar in cazul de fata deja prea mult dezbatut, unii au putut, deci cu putina bunavointa, ai putea si tu..

parca te si vad acuma semnand pentru o petitie din aia impotriva nu stiu carei legi, de frica ca o sa ne introduca unii cipuri in cap sau mai stiu eu ce..

Liliana spunea...

vad ca nu pot sa-mi mai spun nici parerea...
se pare ca nu intelegi, iar daca nu intelegi, mai bine taci din gura...

Cata O spunea...

tac

Unknown spunea...

deci ..., ca sa zic asa, hmmm, brrrrrr. aaaaaa

Vrem nu vrem, sacrul se desacralizeaza. Ai doua variante ori lasi povestea sa dispara ca de moft vrei sa existe doar intr-o limba moarta, ori te adaptezi si o traduci si pe limba celor vii.

De obicei omul care are timp de facebook nu isi rupe 30min sa "rememoreze" povestea de craciun. Acelasi om insa isi face timp daca povestea e "funny". Scopul, acela de a face povestea crestina, auzita e atins. Videoclipul s-a transmis viral. Toti cei ce si-au gasit timp sa-si aduca aminte de isus pe vremurile noastre nu ar fi facut-o daca te-ai fi dus la ei cu povestea clasica.

Cata O spunea...

cristal clear

Liliana spunea...

@cata o
stabilesti tu care punct de vedere este cel adevarat? avem pareri diferite si e normal; in plus, cunoastem convingerile cu privire la religie ale lui costin si de aici si punctul de vedere
era clar deja, insa putem sau nu putem fi de acord cu tema propusa de videoclip

Ema spunea...

nu cred ca tine de convingerile religioase; de altfel, pe ale mele cred ca nu le cunoaste nimeni :-P

Cata O spunea...

@Lili
mie tot mi se pare haios clipul, poti sa zici tu ce vrei

Trimiteți un comentariu