joi, 24 iunie 2010

Adriana Rusu feat. Tataee - Noi doi

Ce ciudata miscarea de la 0:40. Dar hot ...

7 comentarii:

puisor spunea...

e cam ciudat sa-l vezi pe nenea ala cum canta despre sex-appeal...putea sa poarte si el macar un tricou cu dungi verticale, in loc de cele orizontale.

Cata O spunea...

sincer nici ea nu e extra-hot, cel putin odata ce apare in toata splendoarea, exact la min 0.40, adica eu prefer scenele de inceput, in care se vad doar fragmente din ea.. dupa aia.. sufera un soi de pastelare, de ieftinire brusca

tataie in schimb e mai constant, e mai de-al locului, de-al casei.. desi e adevarat, dungile horizontale sunt nedorite, totusi paradoxal poate ma simt nevoit sa declar ca scor final tataie 1 - adriana 0 :)

Liliana spunea...

sunt de acord cu puisor...e moartea pasiunii.
ea este foarte ok, poate ti-a creat tie asteptari prea inalte sau asa le ai setate in mintea ta. o femeie este cu atat mai frumoasa cu cat nu e standard, cu imperfectiunile ei. la fel cred ca e si la barbati.

Cata O spunea...

ei uite tocmai acest foarte ok nu e ok deloc, pentru ca daca faci un videoclip de zici ca esti Beyonce sau Madonna fara sa fii nici una nici alta, poti foarte repede sa dai in ridicol.. in schimb daca uite eu pe fata asta o vedeam imbracata cu niste volanase, udeva la tara, mulgand o vaca sau dansand duminica la hora.. ma indragosteam de ea pe loc.. :)

Adriana spunea...

poetic domne poetic!!!
acu nush ce aveti nici cu tataie, nici cu adriana
e slaba fata... asa cum se cauta acum... ce mai vreti!!! tataie are burta... tot cam cum e tiparul acum! asta e modelul..asa e si cantecul! :))

Busu spunea...

cat am mai ras la comentariile voastre ...

si aveti toti dreptate !

oare adriana care a comentat este cea din videoclip ?

Cata O spunea...

oare sub "Busu" se ascunde tocmai Tataie ? iata intrebari la care nu vom afla niciodata raspunsul..

Trimiteți un comentariu