duminică, 20 iunie 2010

t-rex - hot love

uneori depersonalizarea e strans legata de traume fizice, dar alteori e o urmare ciudata a unei stari de prea mult bine in care nu mai stii ce voiai, daca aveai vreun plan, daca erau lucruri pe care trebuia sa le faci, ce nu-ti placea la oameni... totul dispare si in loc ramane acea stare sublima de bine in care nimic nu mai conteaza, simti ca iubesti si iubesti, simti ca ti-e somn si dormi, apoi te trezesti si iar iubesti si aproape ca plutesti departe de tine
unii se drogheaza sa simta asta, altii o simt pur si simplu

3 comentarii:

Cata O spunea...

:) suna bine ce zici, desi pe mine unul m-ai bagat in ceata adanc.. dar oricum alegerea T-Rex ma face sa zambesc. Imi aduc aminte ce zicea Pitis de ei cand facea emisiunea aia la radio cu topurile britanice de pe vremuri (emisiunea aia mi-a deschis pofta sa ascult si eu topul billboard din '50 pana azi si concluzia mea finala a fost ca muzica a cam involuat constant) dar vorbeam de T-Rex si ce zicea Pitis si zicea ca formatia asta se adreseaza adolescentilor, deasemenea ca era o muzica digerabila.. spre deosebire de alte genuri, punk de exemplu. exista intradevar placeri simple, ca topaiala asta, somnul, etc.. parca v-ati vorbit tu si Lili cu sfaturile alea practice..

vlad popic spunea...

mie mi se pare un pic self-full (i.e. full of confidence, dar si intrucatva antitetic lui selfless(ness)) atitudinea evocata; o vad ca pe un deziderat, desi pe de alta parte oare nu exista riscul sa nu mai decelezi starea respectiva à force de l'éprouver tout le temps ? nu apare o saturare, ca in cazul drogurilor, cand ar trebui crescuta progresiv doza ? mi se pare deci un risc, dar pe care, dupa mine, merita sa-l asumi... tout en restant conscient de posibila suprasaturare (in cazul de aici, a iubirii - poate si ea un fel de drog, pana la urma) ?

in rest, melodia imi aduce un parfum de pick-up:-)

Cata O spunea...

starea de bine pornita de la lucrurile simple nu poate surveni decat unei stari de rau provenita de la lucrurile complicate :)
eu nu o vad ca pe un drog, o vad ca pe o revelatie, ca pe un rezultat al unui indelung proces.. de exemplu ca sa te simti usor trebuie sa alergi, ca sa te simti greu trebuie sa cazi, ca sa te simti liber trebuie poate sa risti..

Trimiteți un comentariu