duminică, 25 iulie 2010

De-ai nostri

Ieri am descoperit Subcarpatii...nu muntii, ci trupa bucuresteana de drum&bass si nu numai. Nu cred ca m-ar fii facut curioasa daca nu ar fii fost reinterpretarile folclorice, intr-o maniera cum nu am mai auzit pana acum.










mai sus sunt cele mai melodioase. daca vreti sa experimentati mai mult, intrati pe subcarpati.com.

3 comentarii:

Busu spunea...

mi se pare inedit ca atunci cand vei asculta o piesa a astora nu vei stii daca te bagi pe pasul de d'n'b sau topai ca-n folclor ... pana la urma nu e asa mare diferenta intre pasi ...

Cata O spunea...

versurile sunt slabute.. comparand cu prodigy sau chiar zdob si zdub... in rest, suna foarte original.. si intradevar, un picior fuge pe un ritm si celalalt pe celalalt ritm.. o bagam la categoria: experimente care trebuie facute

ma gandeam zilele astea.. ca cu timpul.. ma voi simti poate in stare sa tin o petrecere dansanta.. sau poate doar cantanda, inspirata si muzica acestui blog, care, nu-i asa.. a acumulat in cca 1000 de cantece..

Dina spunea...

Busu@ mai conteaza ce stil dansezi? daca simti nevoia sa o faci, te prinzi pana la urma cum :)

Cata@ au versuri mult mai elaborate in alte piese. mie mi-a placut ca in "Lautar de Bucuresti" care este un statement despre radacinile folclorice ale muzicii, versurile sunt simple si usor de inteles, ca in folclor.

Trimiteți un comentariu