sâmbătă, 17 iulie 2010

Yet another... Summertime.. this time, Jill Scott & George Benson

Inspirat de Len (cu al sau repetir la dl. Rod cu intrebarea sa), revin (tot eu) cu un Summertime (desi la un interval mult mai scurt de timp), de aceasta data cu alti interpreti, intr-o formula soul-jazz-blues vocalic, mai putin "inspaimantatoare" (à bon entendeur...:-D) decat Uehara Hiromi:

8 comentarii:

Cata O spunea...

j'entend mais ce qui ne consterne, ne fais plaisir.. comme ton Hiroshima, ou comme ele s'apelle..

Busu spunea...

popic, tu pana la urma unde te-ai mutat exact? (nu neaparat (lat, long), dar ceva mai precis)

Dina spunea...

cautam de mult sa postez ceva de gershwin care sa nu fie prea melodramatic. super varianta ta, vlad!

vlad popic spunea...

@John: bine zis ;;-) mie mi se pare fascinant felul in care U Hiromi ilustreaza aproape perfect grefarea influentelor americane peste japo...

@Adi: pe moment, in Lannion (http://en.wikipedia.org/wiki/Lannion), un tehnopol de telecom de pe aici... dar ma roade tare dorul de duca, asa ca nu ma vad imbatranind pe aici :-D dar intre timp, daca ai drum, te astept cu mare placere (e un litoral foarte fain, in orasele-statiuni de prin jur, precum Trébeurden, Trégastel sau Perros-Guirec) :-)

@Dina: da, intr-adevar, exact cum zici, desi eu nu simtisem chiar asa cand am postat... I had just enjoyed it, tout court :-)

Busu spunea...

ah, la Bretagne .. frumos .. as putea sa imi fac un drum pe la tine cand mai lerg la lux, am si niste prieteni de familie pe langa Dinan

vlad popic spunea...

@Adi: Da, in vacanta sa vii e fain (atunci cand nu ploua) :-) Dar nu stiu cat voi mai sta pe aici, probabil nu multa vreme, pentru ca m-a apucat dorul de duca, dupa cum ziceam :-)

Busu spunea...

@popic si incotro te va duce dorul de duca ?

vlad popic spunea...

@Adi: Inca nu stiu, incerc sa ma indrept mai spre centrul Europei - de mult imi doresc sa ma mut la Berlin, dar acum e mai delicat peisajul acolo... Ca urmare, pe moment ... stau la panda :-)
Inca nu am vazut Dinan, dar cred ca e o idee buna "de week-end", la o invartire de pedala :-)

Trimiteți un comentariu