marți, 9 noiembrie 2010

tudorito - ion luican & mai vino seara - ioana radu & aseara vantul batea - maria tanase & lelita - ioana radu & trenule , masina mica - maria tanase

ei pai d-astea stim si noi :-P

asta-i canta John mandrei lui s-o vrajeascaasta se roaga sa auda de la mandra lui :-) parca-l vad pitulit pe dupa uluci urmarind lumina de la lampa doar doar s-o face mai mica sa fie sigur ca poate intradupa ce-a fost la mandra aflam cum a fostsi-apoi se consoleaza si el cu ce poate... asta e, john! data viitoare cine stie, poate ai noroc :-Psi asta canta mandra plangand dupa John - si aici aflati si cum a ajuns John la Bucuresti :-)

5 comentarii:

vlad popic spunea...

Ahh, mi-ai luat-o pe Maria din click :-))

Dar mai am ceva la sertaras ;-)

vlad popic spunea...

Wow, cat de la fix glosele ! :-)

Cata O spunea...

tudoritzo e fata ?

alta chestie, ce-ati cazut fata toti in groapa cu populare, care mai de care cu flori in piept acuma. mai combinati, ca incep sa joace picioarele pe sub masa de capul lor.. de ce nu se zice si sa joace capul dupa picioarele lui.. in fine, e si jocul ala.. schimba ! sau macar bagati un la calul balan, ca sa am si eu pe ce sa beau.

Cata O spunea...

hai ca am citit si eu textele, da ce sunt eu mai, personaj popular ? era unul in povestile nemtilor, unul care tot aparea in toate povestile, un fel de Pacala al lor..

Liliana spunea...

@cata
cand am pus eu calu' balan mi-ai dat 2; ce-i drept era o varianta mixata, dar ne mai modernizam si noi...

@rux
foarte frumoasa selectia

Trimiteți un comentariu